Държавният глава Румен Радев и днес коментира пред медиите скандалите в

...
Държавният глава Румен Радев и днес коментира пред медиите скандалите в
Коментари Харесай

Президентът: Борбата с корупцията спря, трябват конкретни управленски решения

Държавният глава Румен Радев и през днешния ден разяснява пред медиите свадите в Народното събрание и обвиняванията в пазаруване на депутати. Държавният глава участва тази заран на церемонията по встъпване в служба на новия член на УС на Българска народна банка Илия Лингорски, препоръчан от неговата квота.

На въпроса " Защо е нарекъл Народното събрание пазарище за депутати? ", той сподели: " Търговията е освен с парични средства, би трябвало да си политик със стаж, с цел да не виждаш това, което всички знаят. Социопатията е повода за разрива сред българския народ и политическата класа ".

По въпроса на коя страна в споровете в Народното събрание ще застане и призивите на премиера Кирил Петков за такава позиция, Радев отговори, че " вотът на съмнение е рутинна демократична парламентарна процедура, изборите също, а битката с корупцията и правосъдната промяна са спряли ".

" Постът на премиера концентрира в себе си огромна власт и в случай че има проблем с доверието, той се взема решение с съответни управнически решения и дейности ", отсече президентът и отхвърли да дава отговор на още въпроси.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР